اللي يعني عارف عما اتحدث
طيب
نخليكم مع طريقة التحضير
1- الخبز:
المقادير:
120ملمتر ماء
180 ملمتر حليب
1 بيضة
30 غرام زبده
نصف ملعقة ملح
1 ملعقة سكر
600غرام دقيق
1 خمارة الحلوة
الزنجلان او الزعتر او اي منسم للتزيين
الطريقة:
نعجن العجينه عادي كاي عجينه بنعملها بالبيت ثم نقرصهم اي نعملوهم على شكل دوائر كما في الصور
وبعدها ندهنهم باليض ونعمل فوقهم شويه من الزنجلان وندحلهم للفرن
بعدما نخرجهم من الفرن طبعا لايمكن ان ناكلهم فارغين يجب ان نملااهم
طيب اذن مع الحشوه
نحتاج طبعا الى الكفته كما مبين في الصوره
اوووو الكفتة ليس مثل ماكدو
المهم الكفته اما شويها في الشواية ولا قليها في شوية الزيت على حساب الرغبة
من بعد فوق الشواية و لا المقلة اصيفي عيها الفرماج
ثم نحضر القليل من الكرنيش و قطع الطماطم والخص
اولا ندهن الخبز بالمايونيز او المواتارد و الكتشب و حطي عليه العناصر
ملاحظه اللي مايفضل اللحم اقصد الكفته ممكن يعمل نوع من السمك المهم الحشوه تبقى اخيتاريه
طيب
نخليكم مع طريقة التحضير
1- الخبز:
المقادير:
120ملمتر ماء
180 ملمتر حليب
1 بيضة
30 غرام زبده
نصف ملعقة ملح
1 ملعقة سكر
600غرام دقيق
1 خمارة الحلوة
الزنجلان او الزعتر او اي منسم للتزيين
الطريقة:
نعجن العجينه عادي كاي عجينه بنعملها بالبيت ثم نقرصهم اي نعملوهم على شكل دوائر كما في الصور
وبعدها ندهنهم باليض ونعمل فوقهم شويه من الزنجلان وندحلهم للفرن
بعدما نخرجهم من الفرن طبعا لايمكن ان ناكلهم فارغين يجب ان نملااهم
طيب اذن مع الحشوه
نحتاج طبعا الى الكفته كما مبين في الصوره
اوووو الكفتة ليس مثل ماكدو
المهم الكفته اما شويها في الشواية ولا قليها في شوية الزيت على حساب الرغبة
من بعد فوق الشواية و لا المقلة اصيفي عيها الفرماج
ثم نحضر القليل من الكرنيش و قطع الطماطم والخص
اولا ندهن الخبز بالمايونيز او المواتارد و الكتشب و حطي عليه العناصر
ملاحظه اللي مايفضل اللحم اقصد الكفته ممكن يعمل نوع من السمك المهم الحشوه تبقى اخيتاريه